IMG_0831

Totel ApS er en moderne og dynamisk el-virksomhed med mere end 32 år erfaring.
Vi arbejder i dag for private, virksomheder, boligselskaber, skoler, forsikringsselskaber, institutioner, kommuner, butikker.

Firmaet er startet af Christian Dyssell den 1-5-1985 i Brønshøj.
Ordrer tilgangen er stigende i firmaet, Peter Pretzmann autoriseret el-installatør starter i 1994 som direktør. Peter kommer fra en stilling i et entreprenør firma fra Nordsjælland som aut. El-installatør / Afdelingchef, og har stor erfaring med projektering af el-opgaver lige fra små til større bygninger. I forbindelse med at Peter Pretzmann starter omdannes Dyssell El til et anpartsselskab, herefter kaldet Dyssell El ApS, og starter op i Herlev.

Peter Pretzmann overtager Christian Dyssells andel til regnskabs afslutningen i 2007 og herved bliver ene ejer af Dyssell El ApS. Peter har valgt at flytte til større lokaler fra den 1-10-2008 for både kontorer og lager, den nye adresse er Turbinevej 11 2860 Søborg.

Dyssell El ApS har den 1-5-2010 eksisterede i 25 år, og fejrede dagen med en reception, samtidig foretog vi navneskift til TOTEL APS, men under samme selskab og CVR-nummer.

Totel ApS har pr. den 1-10-2010 ansat overmontør Kenni Grim med mere end 25 års erfaring.

Dagbladet Børsen har udnævnt Totel ApS som en af årets Gazelle-virksomheder i 2013 & igen 2014.

Ledelsen i virksomheden.

Aut. El-installatør Peter Pretzmann (indehaver)
Overmontør Kenni Grim.

Kompetente og engagerede medarbejdere.

Ved at vælge Totel ApS til at udføre dine el-tele/data-opgaver, er du altid sikret optimale løsninger med kvalitet, service og fleksibilitet i højsædet.
Maskiner og teknologi gør der ikke alene. Der skal også rigtige dygtige hænder og kloge hoveder til, derfor er og bliver vores medarbejder vores vigtigste ressource.

For os er det et “must” at vores medarbejdere altid er opdateret med den nyeste kunnen og viden inden for el-faget: Derfor deltager de med jævne mellemrum i kursus og efteruddannelse, både intern og eksternt.

Kontakt
Tlf.: 44 52 97 02

Totel ApS
Generatorvej 1
2860 Søborg

info@totel.dk