DEVI GULVVARME

Devi gulvvarme

Badeværelset er et af hjemmets vigtigste rum, hvor man nyder øjeblikkets ro, og forkæler sig selv.
Dog er tanken om bare, søvnige fødders møde med et iskoldt badeværelsesgulv noget, der vækker ubehagelig genkendelse hos de fleste.

Devi-gulvvarme er attraktivt, men mange sløjfer idéen, da de mener, det er en omfattende og uoverskuelig installation at få lune gulve med vandbaseret gulvvarme.

Derfor vælger flere og flere boligejere, at installere elektrisk gulvvarme. Med elektrisk gulvvarme fra DEVI tilfører du nemt badeværelset lun luksus og frihed til at eksperimentere med stil og indretning. Gulvvarmesystemet fra DEVI er fuldstændig skjult i gulvet, og har ingen synlige rør og installationer. DEVI gulvvarme leveres i varmekabelmåtter, som du kan lægge ovenpå det gamle gulv og derefter belægge med klinker eller andet materiale.

Gulvvarmen reguleres nemt ved hjælp af en følsom termostat, der gør det muligt at installere temperaturen præcist. På denne måde kan du få den varmekomfort, du ønsker. I modsætning til en radiator fordeler DEVI gulvvarmesystem varmen jævnt over hele gulvet. Varmen stiger opad, og spredes jævnt i rummet. Du får derfor varmet fødderne samtidig med, at luften i hovedhøjde er behagelig og frisk.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 44529702 eller mail info@totel.dk
Vi ser frem til et rigtigt godt samarbejde.

Devi gulvvarme

Lune trægulve uden besvær

Nu er det muligt at forvandle kolde gulve til varm nydelse. Genvejen til de lune trægulve er en ny plade udviklet af gulvvarmevirksomheden DEVI.
Pladen hedder Devicell DRY, og er baseret på elektrisk gulvvarme, der kan lægges direkte under trægulve.
Med Devicell DRY er det ingen sag at lægge elektrisk varme i gulvet om formiddagen og allerede nyde gulvvarmen sidst på eftermiddagen.

Devicell DRY kræver ikke nedstøbning af kabler i våd cement. I stedet lægges kablerne let ned i Devicell DRY pladens kabelspor, og det nye gulv lægges flydende ovenpå.

En yderligere fordel ved Devicell DRY er, at systemet isolerer ned mod undergulvet. Derfor kan Devicell lægges direkte ovenpå det eksisterende gulv, hvad enten der er tale om et ældre plankegulv eller cementgulv.
Varmen i gulvet stiger stille og roligt opad, og giver en behagelig varmekomfort.

Du kan let og effektivt regulere gulvvarmen ved hjælp af en intelligent termostat, der sikrer at varmen aldrig overstiger den tilladte varmegrænse på 27°. Varmen i Devicell DRY gulvvarme reguleres lynhurtigt, og du skal aldrig vente flere timer på, at opnå den ønskede temperatur.

Brug for et tibud på elarbejde?

Totel ApS – Din Elektriker i Gladsaxe