DATANETVÆRK

Det er ikke altid lige let at vide, hvad du skal vælge af data-netværk hvis du skal flytte domicil. `udvide data-netværk eller bare ønsker at forbedre det eksisterende.
Telefonen var flere generationer om at slå igennem. Fjernsynet gjorde det på en enkelt, computeren på et årti og fladskærmen over night. Apparaterne holdt deres indtog ikke bare i hver eneste bolig, men ofte i alle boligens rum – og det har naturligvis medført nye krav til dine installationer.

Data-installationer

Data-netværk er tidens løsen og bliver det i endnu højere grad for dig  fremover. Skubbet frem af familiemedlemmernes ønske om at være på internettet samtidig og spille online spil med hinanden og kammeraterne.

Datanetværket/ datastik er de fleste virksomheders rygrad, og derfor skal det vedligeholdes og udvikles i takt med virksomhedens skiftende behov. Kapaciteten skal være tilstrækkelig, og sikkerheden i top. Tabte data er altid forbundet med store omkostninger og kan i værste fald være ødelæggende for virksomheden.
Tal med os om dimensionering og konfigurering af virksomhedens datanetværk og den fremtidige drift.

Bredbånd

Bredbåndsforbindelserne går deres sejrsgang over hele landet, hvad enten de leveres via fiber, antennekabel eller telefonforbindelse. Valget er et spørgsmål om behov, pris og lokale muligheder.

Vi hjælper gerne dig med at tilslutte og konfigurere dit eventuelle netværk til den valgte bredbåndsforbindelse.

Brug for et tilbud?

Totel ApS – Din Elektriker i Søborg