panasonic IP anlæg

Panasonic IP-anlæg

Panasonic ip-anlæg er fleksible omkring bestykning og behov, kontakt os allerede i dag for et møde omkring dit nye Panasonic ip-anlæg. Klik på følgende links for yderligere information:

Revolutionerende ændringer finder i dag sted inden for både telekommunikations- og informationsteknologier. Panasonic Hybrid IP PBX-systemer er effektivt kommunikationsværktøj, der er udviklet til at understøtte forretninger i nutidens konvergerede netværkstidsalder. KX-NCP serien tilbyder avancerede telefon- og beskedløsninger, effektiv og fleksibel kommunikation, trådløs Dech-mobilitet, voice-over-IP og uproblematisk integration med din pc via en plug and play-USB-forbindelse. Helt i tråd med Panasonics bestræbelser på at skabe brugervenlig betjening er systemet Hybrid IP PBX brugervenligt- også selvom du ikke har meget erfaring med IP. KX-TDA serien giver din virksomhed mulighed for at holde trit med den førende teknologi og de funktioner, der fuldstændigt kan ændre den måde, i kommunikerer.

Totel ApS er uddannet inden for omstillingsanlæg, hermed kan siges, at vi er registreret som certificeret forhandler for PANASONIC IP omstillingsanlæg. vi har været forhandler for Panasonic i mere end 15 år og har alle kursus fra det første Panasonic omstillingsanlæg til den nyeste ip-central, udover dette. hjælper vi dig gerne med alle dine tekniske installationer i virksomheden, lige fra data kabling/telekabling/230v installationer.

Brug for et tilbud?

Totel ApS – Din Elektriker i Gladsaxe og Søborg