LAMPEOPSÆTNING

Belysning

Det rigtige lys er vigtigt

Belysning har stor betydning for menneskers trivsel – både i dit hjem eller på din arbejdsplads. Og med den moderne belysning og lyskilder samt intelligente styringer er der de bedste muligheder for at designe installationen sådan, at alle har den optimale belysning, både til arbejde og hygge.

Lys gør dig i godt humør, det er et videnskabeligt faktum. En god belysning er altså en investering i øget velvære. I virksomheder vil god belysning samtidig føre til større effektivitet og færre fejl. Formentlig også til et lavere elforbrug, fordi de nye armaturer er mere energieffektive end ældre armaturer.

Vi er behjælpelig med forslag omkring din nye belysning, både i privaten, virksomheden, skolen, butikken, udendørsbelysning, fælles arealer, ring allerede i dag på 44529702.

Lys i butikken

Mindre butikslokaler bliver let meget varme på grund af de mange spots. Det problem kan løses ved at anvende LED-lys, der samtidig giver en besparelse på elregningen.

I butikslokaler tjener lyset et dobbelt formål. Det skal dels skabe stemning, så kunderne føler sig godt tilpas i omgivelserne, dels give tilstrækkeligt lys til, at kunderne kan besigtige varer, læse deklarationer osv. Specielt for tøjbutikker gælder, at lyset skal være så tæt på dagslys som muligt, således at farverne opleves korrekt. Ellers vil kunderne blive skuffede, når de kommer ud i dagslyset og ser, hvad de egentlig har købt.

Brug for et tilbud?

Totel ApS – Din Elektriker i Gladsaxe